Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2417934

Sv: A propósito de nada
Huge: "Han har väl redan sagt det han rimligtvis bara kan säga: att man hela tiden letar efter en ny forward"

Men snälla Huge, hur länge får man leta? Eller tills vi ska lira kval eller tills halva truppen är borta pg skador? Han har haft väldigt lång tid på sig att hitta nyförvärv. Jag ska också berätta för dig (mycket säkra källor) att Manner inte är övertygad av hur man arbetar med förstärkningar i laget. Han har varit delaktig till viss del men ett stort ansvar ligger på sportchefen. Dessutom har han uttalat sig i GD att vissa saker behöver verkställas, inte vänta hur länge som helst.
Med tanken på Manners ödmjukhet och trots det nya kontraktet i ytterligare ett år så kan även han tröttna. Han kanske tycker efter alldeles för många förluster att han inte har något mera att ge och väljer att lämna vilket skulle skapa enormt missnöje bland både fans och sponsorer men detta skulle även kunna påverka laget väldigt negativt. Därför är det viktigt att en sportchef som får sin lön av både sponsorer och fans är transparent. Det finns mycket mera jag skulle kunna skriva men det kommer du i alla fall inte förstå för du anser sig veta bäst av alla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Men snälla lapad, han får väl leta ända tills han hittar nåt vi vill ha och som vi har råd med.
Men annars kan du väl, som säger att du vet så mkt mer somdu kan skriva om, berätta för oss hur marknaden ser ut, vilka spelare som finns att tillgå, vilka som borde passa oss , vilka vi har råd med, vilka som isf vill hit, vilka spelare Alcen ev varit nära att värva, osv osv:
Då kan vi ju avgöra om han ska ha kritik för att ha missat nån spelare.
På mig verkar det tvärtom vara DU som anser dig veta bäst av alla när det gäller hur Alcen har lyckats, trots att du inte har en aning om vilka spelare han har försökt värva men av olika skäl inte har lyckats få på kroken.
Men vad vet jag, han kanske inte ens har försökt värva en enda spelare utan bara mörkar och bluffar när han säger att det går trögt men tänker fortsätta leta tills vi hittar nånting.
Kommentera