Brynäs IF

723334 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2417946

Sv: A propósito de nada
lapad: Men snälla lapad, han får väl leta ända tills han hittar nåt vi vill ha och som vi har råd med.
Men annars kan du väl, som säger att du vet så mkt mer somdu kan skriva om, berätta för oss hur marknaden ser ut, vilka spelare som finns att tillgå, vilka som borde passa oss , vilka vi har råd med, vilka som isf vill hit, vilka spelare Alcen ev varit nära att värva, osv osv:
Då kan vi ju avgöra om han ska ha kritik för att ha missat nån spelare.
På mig verkar det tvärtom vara DU som anser dig veta bäst av alla när det gäller hur Alcen har lyckats, trots att du inte har en aning om vilka spelare han har försökt värva men av olika skäl inte har lyckats få på kroken.
Men vad vet jag, han kanske inte ens har försökt värva en enda spelare utan bara mörkar och bluffar när han säger att det går trögt men tänker fortsätta leta tills vi hittar nånting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Du är en bitter farbror som saknar både respekt, ödmjukhet och självinsikt. Du kanske ska läsa om och begrunda på vad andra skriver och menar innan du svarar. Ibland verkar det gå alldeles för snabbt när du svarar och du har ingen förmåga att komma med något nytt varken till mig eller någon annan som går emot dina synpunkter. Du kanske ska för en gångs skull se dig i spegeln och tänka om. Om du läser mellan raderna så kanske du förstår att folk är fruktansvärt provocerade av dina kommentarer. Nu tänker jag inte svara på dina kommentarer på ett tag då jag betraktar dig som okunnig inom hockey men framförallt väldigt självgod individ. Du kanske ska starta en golf forum för ingen kan så bra om golf som Huge!
Kommentera