Brynäs IF

723320 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2426950

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag håller faktiskt med här… Jag också tänkt på detta. Sidledsförflyttning för mv är A och O för att göra fler mål, framförallt i PP. Brynäs är väldigt svaga på området. Förvånande svaga faktiskt. Man tänker att de ska förstå detta och träna både passningar genom centrallinjen och direktskott. Försöka finna kemi mellan spelare och nöta, nöta… Men jag vet ärligt inte om det prioriteras…(?) Jag tror inte det för ser det sällan på träning och antal lyckade dylika kombinationer på match har ju begränsats till ett fåtal.

Förvånande…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: hastigheten på passningarna måste gå upp också. Slå enkla snabba passningar i PP, till slut öppnar boxen upp sig. Blir jobbigt för försvarande boxplay att vrida sig hela tiden.
När boxen börjar öppna upp sig då slår man den avgörande passningen till en skytt som kan skjuta direkt. Ljungkrantz, Kinnvall bland annat.

Idag har brynäs ett statiskt PP. Timashov, Palve framförallt ska göra den avgörande passningen självmant, blir stillastående med pucken och letar pass i 20 sek. Slutar oftast med att de får press på sig och slår chansning som resulterar i att boxen rensar.

Måste försöka backa ut långt i början när man slår runt passningarna (då får boxen jaga-jaga), sen när det öppnar upp sig gör sig alla redo på skott och kryper närmare in i banan.
Kommentera