Brynäs IF

723305 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2428973

Sv: A propósito de nada
Davey85: med spelövertaget vi haft i flera matcher denna säsong skulle lätt kunnat haft 15 poäng till. Små misstag som blir väldigt kostsamma har ställt till det för oss. Sånt brukar jämna ut sig under en säsong och jag är säker på att vi kommer ta mer poäng den sista halvan av säsongen än den första.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Luddf: ” med spelövertaget vi haft i flera matcher denna säsong skulle lätt kunnat haft 15 poäng till. Små misstag som blir väldigt kostsamma har ställt till det för oss. Sånt brukar jämna ut sig under en säsong och jag är säker på att vi kommer ta mer poäng den sista halvan av säsongen än den första.”

Jag kommer att tänka på Hökens ord i en krönika gällande Malmö. Normalt tycker jag hans hockeykunskap är rätt begränsad och borde hålla sig till att sniffa upp värvningar, men här var han ”spot on”.

”Topplag tar betalt för bra spel. Bottenlag gör det inte utan hittar vägar att förlora istället”… Man kan klaga på små marginaler, spelare borta osv, men det ligger mycket sanning i det påståendet. Skillnaden är så liten i årets SHL.

Jag tycker främst matchen mot Växjö är ett klockrent exempel på ovanstående påstående, men även matchen igår. Vi har liksom ledningen vid 2 tillfällen..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Luddf: Jag tror ju nånstans att det inte är en slump att vi gör de här kostsamma misstagen. När det klaffar så kan vi spela jävligt bra och trycka ner vilket lag som helst, mer ofta ser det tyvärr inte ut så.

Om Karhunen kan bli den målvakt vi behöver och vi slipper skador på bärande spelare så tror jag också att vi skulle kunna lyfta något. Men det är också ett stort om.
Kommentera