Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2429085

Sv: A propósito de nada
Luddf: ” med spelövertaget vi haft i flera matcher denna säsong skulle lätt kunnat haft 15 poäng till. Små misstag som blir väldigt kostsamma har ställt till det för oss. Sånt brukar jämna ut sig under en säsong och jag är säker på att vi kommer ta mer poäng den sista halvan av säsongen än den första.”

Jag kommer att tänka på Hökens ord i en krönika gällande Malmö. Normalt tycker jag hans hockeykunskap är rätt begränsad och borde hålla sig till att sniffa upp värvningar, men här var han ”spot on”.

”Topplag tar betalt för bra spel. Bottenlag gör det inte utan hittar vägar att förlora istället”… Man kan klaga på små marginaler, spelare borta osv, men det ligger mycket sanning i det påståendet. Skillnaden är så liten i årets SHL.

Jag tycker främst matchen mot Växjö är ett klockrent exempel på ovanstående påstående, men även matchen igår. Vi har liksom ledningen vid 2 tillfällen..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Luddf: med spelövertaget vi haft i flera matcher denna säsong skulle lätt kunnat haft 15 poäng till. Små misstag som blir väldigt kostsamma har ställt till det för oss. Sånt brukar jämna ut sig under en säsong och jag är säker på att vi kommer ta mer poäng den sista halvan av säsongen än den första.”


Han har helt rätt, jag vill bara tillägga vi gör en bra match i går trots sjukdom på våra bästa backar, alla trodde nu blir det förlust även jag, innan dess skador på på bärande spelare Larsson mm så därför en dipp, innan detta slogs vi om topp placering i SHL , Matchen i mot Växjö dåligt målvaktsspel, inga bortförklaringar utan allt detta är fakta, Finns mycket potential i laget, Blomman kliver in i fjärde Roy förhoppningsvis gör det bättre än Birger Kvist , då kommer vi göra en bra vår.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Vad menar han med att topplag tar betalt för bra spel. Bottenlag gör det inte?
Menar han att topplag får betalt för bra spel och att bottenlag inga får det? Eller menar han nåt helt annat?
Kommentera