Brynäs IF

723289 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2429096

Sv: A propósito de nada
Jugge: Luddf: med spelövertaget vi haft i flera matcher denna säsong skulle lätt kunnat haft 15 poäng till. Små misstag som blir väldigt kostsamma har ställt till det för oss. Sånt brukar jämna ut sig under en säsong och jag är säker på att vi kommer ta mer poäng den sista halvan av säsongen än den första.”


Han har helt rätt, jag vill bara tillägga vi gör en bra match i går trots sjukdom på våra bästa backar, alla trodde nu blir det förlust även jag, innan dess skador på på bärande spelare Larsson mm så därför en dipp, innan detta slogs vi om topp placering i SHL , Matchen i mot Växjö dåligt målvaktsspel, inga bortförklaringar utan allt detta är fakta, Finns mycket potential i laget, Blomman kliver in i fjärde Roy förhoppningsvis gör det bättre än Birger Kvist , då kommer vi göra en bra vår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Visst finns det potential i laget. När alla är friska, när inte Lindbäck kastar in puckar i egna målet, när alla ”orkar” spela efter Manners gameplan som Janne Larsson nämnde. Problemet är att det sker för sällan och truppen är lövtunn. Så fort det blir skador blir det jobbigt.

Bara att hoppas att Karhunen får fortsätta lira nu så defensiven kan stabiliseras och bli mer trygg. Det är så tydligt att backarna inte litar på Lindbäck och försöker att täcka själva allt dom kan till följd att dom även skymmer Lindbäck….
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Nja. Jag är orolig för motsatsen. Övriga lag verkar ha mer värvningspengar att röra sig med. Vi skulla ha tagit vara på chansen innan jul! Hoppas på tokfel tips här men men...
Kommentera