Brynäs IF

726315 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2430883

Sv: A propósito de nada
jok3rn: Manner har ju inga meriter, han kom till en klubb i toppslag, etta varje år sedan -70-talet. Själv har han inte vunnit något. Självklart fel på honom och inte minsta lilla fel på klubben. Detta storhetsvansinne leder rakt i fördärvet. Hur i h-e ska Brynäs kunna hitta någon med bättre meriter? Lindbäck kommer hem för att slappna av, inte för att hjälpa laget. Vad f-n håller spelarna på med? Stöddiga, arroganta tror dom är bäst utan att kämpa?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Asterix: Manner är givetvis en duktig tränare, men är han en så kallad "wartime consigliere"? Hur duktig blir man på att hantera motgångar om man är i toppklubben Kärpät och ett framgångsrikt landslag i lång tid? Sen är det givetvis oerhört problematiskt att människorna ovanför Manner är så extremt oerfarna, Alcén håller rimligtvis på att hitta och bygga sin identitet som sportchef, medan en äldre sportchef hade kunnat agera mentor och bollplank åt Manner.

Förra säsongen hade Brynäs ett tråkigt men fungerande grundspel. Nu har man tappat det. Den taktiska kollapsen är inte lika fulländad som under Peter Andersson, men då fanns extrem mismatch mellan spelarmaterialet och det taktiska upplägget, samtidigt som corona gjorde att träningsmöjligheterna begränsades rejält. Det var otroligt svårt att sätta ett nytt grundspel under de förutsättningarna. Manner har ändå haft ganska lång tid på sig nu. Precis som Janne Larsson var inne på i sin analys häromveckan gör inte Brynässpelarna jobbet konsekvent, i match efter match. Det kanske behövs en "wartime consigliere" nu.
Kommentera