Brynäs IF

726245 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2431006

Sv: A propósito de nada
Jugge: Hur sugen är en person som har tröjan i taket i Leksand på att komma till Brynäs? Detta Brynäs i synnerhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Funderar ofta tillbaka till hösten 2018 då vi sparkat Bengtzén och var på jakt efter ny sportchef, liksom Leksand var. Medan Leksand tar in Tjomme, som i flera år gjort en kanonjobb som sportchef i Djurgården, tjatar och övertalar Campese Dackell att ta över som sportchef i Brynäs trots att han egentligen inte ville. Sedan dess har Leksand tagit sig tillbaka till SHL och stabiliserat sig där. För vår del visade sig att Dackell inte vara redo för uppdraget, vi gjorde det tröttaste valet man kunnat göra genom att ta tillbaka Sundlöv och tog ett helt obegripligt beslut genom att göra Alcén, helt färsk från spelkarriären, till sportchef.

Jag undrar ju lite hur det hade sett ut om vi tog ett rätt beslut från första början och tog in Tjomme, en uppenbart kompetent sportchef, som ersättare till Bengtzén (Leksand var liksom i HA då så har svårt att se att de var så mycket mer attraktiva än vi var). Säger inte att det hade löst alla problem, dessa är förmodligen djupare än så, men det känns som att det stora problemet rent sportsligt är alla felbeslut vi tagit gång på gång på denna position.

Sen är detta bara ett område där vi felat, ska man gå igenom alla felbeslut vi tagit på alla områden sedan finalen 2017 typ har man nog tillräckligt med material för att göra en trilogi av det...
Kommentera