Brynäs IF

725906 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2431022

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Ja det är så många fel att man börjar misströsta… När resultaten på isen speglar felbesluten så tappar man motivationen. Alltid hungrig på SHL på sensommar/tidig höst. Senaste säsongerna har, som någon skrev här nedan, intresset falnat tidigare och tidigare på säsongen… Detta fenomen har infunnit sig tre senaste säsongerna. Innan det har jag oavsett resultat, haft lågan brinnande hela säsonger sedan sexårsåldern… När man inte tror det kan bli sämre blir det….sämre…

Om vi tänker till lite… Enbart vad gäller sporten nu….

Av Brynäs senaste 7 tränare har 6 av dem misslyckats och fått sparken.(även om Jonsson bärgade ett SM-guld tidigt) Under de senaste 9 åren är det endast en tränare som gjort resultat. Det är Berglund och han var i föreningen under 2 säsonger plus lite till…

Kan man göra en översyn vilka spelare som utgjort Brynäs stomme FÖRE och EFTER Berglund…, men inte utgjorde densamma under Bulans två säsonger eller åtminstone silversäsongen…?

Har vi krafter i spelartruppen som gör jobbet omöjligt för tränare…? Hur jag än tänker kommer jag inte förbi denna teori… (Lite som Skandiamannen…😅)

Väcker endast frågor här. Har inga svar…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: "Kan man göra en översyn vilka spelare som utgjort Brynäs stomme FÖRE och EFTER Berglund…, men inte utgjorde densamma under Bulans två säsonger eller åtminstone silversäsongen…?

Har vi krafter i spelartruppen som gör jobbet omöjligt för tränare…? Hur jag än tänker kommer jag inte förbi denna teori… (Lite som Skandiamannen…😅)"

2 som inte spelade då var Anton Rödin och Greg Scott. Båda har nått bra poängmässiga säsonger i Brynäs men aldrig lett LAGET till framgång. Rödin är troligtvis en av spelarena i hela Brynäs historia som gjort flest poäng utan att vinna något.

Ingen vinnare, ingen ledare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Spelare med C och A skall driva laget. De driver snarare fansen till vansinne. Städa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Scott och Rödin har väl missat framgångarna?
Kommentera