Brynäs IF

726245 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2431037

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: skulle säga att det går längre tillbaka. Efter guldet MS inte värvar tillräckligt bra för att ersätta alla som drog till NA var ett stort misstag som han även själv erkänt. Kräftgång fram till 16/17 när man får ihop en bra trupp med tränaren. Och sedan föll man pladask på magen när man fick som jag ser det panikvärva Melin och sedan är karusellen med tränare i full gång. Truppen och spelidén och kvaliteten har aldrig varit i synk.
Jag hoppas så innerligt att man kan ta sig samman och hitta ett vinnande spår resten av säsongen. Alltså undvika kval och helst hamna på play in. Så det åtminstone blir lite kontinuitet. Hoppas att det kommer in en rutinerad GM.

Tycker att diskussionerna idag håller bra och intressant nivå. Istället för som det brukar kunna var ”sparka alla” ”avgå alla”. De problem som många här idag lyfter måste även de på Åsen vara medvetna om. Det är en ny styrelse och en ny Ordf som inte har anknytning till Brynäs förutom att vara supporter precis som vi här. Men skillnaden att han har erfarenhet från annan elitklubb som lyckats. Svedman också utifrån med ett Brynäshjärta som heller inte är inifrån familjen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carlo: Helt rätt, menar väl egentligen inte att problemen började precis där men snarare att det var ett bra tillfälle att få saker på rätt kurs igen. Det kan snabbt gå utför om fel beslut tas men det kan också gå att snabbt lyfta om rätt beslut tas istället, vilket var lite varför jag jämförde med Leksand och hur de lyft (även om corona hjälpte dem en del också). Jag vill gärna tro och hoppas att vi kan lyfta och att det ska behöva ta överdrivet lång men just nu är det svårt att hitta något som tyder på att vi är på väg dit tyvärr.
Kommentera