Brynäs IF

722551 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2432702

Sv: A propósito de nada
J-S: "Jag hyllar en målvakt i från ett bottenlag i HA, har aldrig påstått någon klagat på honom ORDFÖRSTÅELSE TACK!!! sen seger efter 0-3 i baken är väll skönt för alla dysterkvistar och strutsar mig inräknad."

Märkligt svar. Ordförståelse? Du skriver ordagrant att det är en heroisk insats av Håkansson och i meningen efter att det är kul för alla dysterkvistar. Det du däremot inte skriver är något om att vi hämtar in 0-3.

Jag håller med dig i sak, otroligt kul för Håkansson då vår sportchef och tränare slarvat bort Veini och försett oss med SHL:s svagaste målvaktspar. Hoppas Håkansson får stanna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lars Göran: Jag hyllar en målvakt i från ett bottenlag i HA, har aldrig påstått någon klagat på honom ORDFÖRSTÅELSE TACK!!! sen seger efter 0-3 i baken är väll skönt för alla dysterkvistar och strutsar mig inräknad."

Bulten: Märkligt svar. Ordförståelse? Du skriver ordagrant att det är en heroisk insats av Håkansson och i meningen efter att det är kul för alla dysterkvistar. Det du däremot inte skriver är något om att vi hämtar in 0-3.

Ok Bulten läs det en gång till !!!
SEN SEGER EFTER !!! 0-3 i baken är väll skönt för alla dysterkvistar och strutsar mig inräknad, detta efter att många kallat mig för struts för att vara alldeles för positiv och inte se problemen. Vilket jag självklart gör, men jag föredrar att vara positiv och stötta mitt lag än att vara en liten gnällkärring.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Håkansson gör en bra match och helt plötsligt är han bättre än Karhunen? Hur många hade innan den här matchen tyckt det varit en rimlig idé att ta in Almtunas backup-målvakt på heltid? Hur många har sett Håkanssons matcher i Almtuna?

Det finns matcher där Julius Bergman gör det bra också, det betyder inte att han över tid platsar i SHL.
Kommentera