Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2433130

Sv: A propósito de nada
Lars Göran: Jag hyllar en målvakt i från ett bottenlag i HA, har aldrig påstått någon klagat på honom ORDFÖRSTÅELSE TACK!!! sen seger efter 0-3 i baken är väll skönt för alla dysterkvistar och strutsar mig inräknad."

Bulten: Märkligt svar. Ordförståelse? Du skriver ordagrant att det är en heroisk insats av Håkansson och i meningen efter att det är kul för alla dysterkvistar. Det du däremot inte skriver är något om att vi hämtar in 0-3.

Ok Bulten läs det en gång till !!!
SEN SEGER EFTER !!! 0-3 i baken är väll skönt för alla dysterkvistar och strutsar mig inräknad, detta efter att många kallat mig för struts för att vara alldeles för positiv och inte se problemen. Vilket jag självklart gör, men jag föredrar att vara positiv och stötta mitt lag än att vara en liten gnällkärring.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Kul med vinst men vi kan nog inte räkna med att det fortsätter med 40%ig utdelning direkt så det blir nog snart torsk till middag igen. LHC bör vi ha chans mot i alla fall.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Men LarsGöran nu är du väl ändå lite snurrig, det skriver du i inlägget efter inte i ursprungsinlägget. Såhär skrev du ordagrant:

"Heroisk insats av Oliver Håkansson, mäkta imponerad. Oj vad kul för alla dysterkvistar och strutsar."

Kämpa LG
Kommentera