Brynäs IF

722787 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2433547

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: ”Som Manner själv säger: fansen stirrar bara på vad som står på resultattavlan efter match och låter sina känslostyrda analyser utgå därifrån, där dom som jobbar med laget istället och främst ser till prestation och andra saker som vi andra inte vet nåt om. Vilket förstås inte betyder att man samtidigt bara rycker på axlarna när man har förlorat..."

Det där påminner ju extremt mycket om PA:s mantra…
Vi måste lita på processen även om resultaten uteblir…
Det gick ju jävligt bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: "Det där påminner ju extremt mycket om PA:s mantra…
Vi måste lita på processen även om resultaten uteblir…
Det gick ju jävligt bra."

Och då blir ju frågan: vad är isf rimligt att begära i prestations- och resultatväg när över halva serien är spelad och vi hela tiden har varit medvetna om att just den här säsongen skulle komma bli oerhört jämn efter att samtliga lag har värvat bättre än normalt sas?
Vi har 8p upp till en sjätteplats, alla lag har slagit alla mer än normalt som det känns och även om vårt spel har varit svajigare än önskvärt så tycker jag att vi i stort har gjort vad man i siffermässig resultatväg rimligtvis kan begära så här långt.
Så jag ser ingen anledning till att inte lita på processen den här säsongen, bara för att den inte fungerade så bra under en annan tränare (PA) och det material som HAN hade att tillgå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas:
Ser du nån utveckling av den jävla processen då?
Inte mycket, va.
En mer och mer ledsen Manner är den enda utveckling jag ser. Så här långt.
Kommentera