Brynäs IF

722771 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2433574

Sv: A propósito de nada
munkas: "Det där påminner ju extremt mycket om PA:s mantra…
Vi måste lita på processen även om resultaten uteblir…
Det gick ju jävligt bra."

Och då blir ju frågan: vad är isf rimligt att begära i prestations- och resultatväg när över halva serien är spelad och vi hela tiden har varit medvetna om att just den här säsongen skulle komma bli oerhört jämn efter att samtliga lag har värvat bättre än normalt sas?
Vi har 8p upp till en sjätteplats, alla lag har slagit alla mer än normalt som det känns och även om vårt spel har varit svajigare än önskvärt så tycker jag att vi i stort har gjort vad man i siffermässig resultatväg rimligtvis kan begära så här långt.
Så jag ser ingen anledning till att inte lita på processen den här säsongen, bara för att den inte fungerade så bra under en annan tränare (PA) och det material som HAN hade att tillgå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ” även om vårt spel har varit svajigare än önskvärt så tycker jag att vi i stort har gjort vad man i siffermässig resultatväg rimligtvis kan begära så här långt.”

Vad vi rimligtvis kan begära så här långt måste väl ligga i linje med vad BIF själva har satt som mål - eller utveckla gärna hur du tänker här. BIF har ju sagt att de har som mål att vara bättre än i fjol - och då ser det inte ens bra ut i siffermässig resultatväg heller enligt mig.
Kommentera