Brynäs IF

726334 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2435130

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
bradberry: Håller inte med. Karhunen kan knappast tycka det är orimligt att Håkansson fick chansen. Så pass trygg måste han vara att han inte tar det personligt. Det är ingen mänsklig rättighet att få stå i Brynäs.
Som sagt, jag hade ställt Håkansson i mål även nästa match. Nu har säkerligen nervositeten släppte och han vill ha revansch. Otroligt mycket mer potential än i Karhunen. Och Lindbäcker verkar ju vara helt knäckt för stunden.

Ingen ny målvaktstränare än vad det verkar. Märkligt
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Bulten: "Som sagt, jag hade ställt Håkansson i mål även nästa match."

Nu blev han ju utbytt vid 3-0 efter en mini- och en jättetavla och sen gör väl Karhunen en fullt godkänd insats när vi hämtar in och är ett ribbskott från 3-4 och bra chans på 3 poäng.
Om du nu propagerar för att det inte är nån mänsklig rättighet att få stå i Brynäs och Håkansson byttes ut mot en Karhunen som visade att han tog bänkningen mot Luleå på rätt sätt, så borde du väl med din egen logik tycka att Karhunen borde få fortsätta även i nästa match och inte Håkansson.
Nu är det här historia men jag tror inte att Manner väljer Håkansson i nästa match, nu när den krassa och i jämförelse med AS krassa och tuffa SHL-verkligheten verkar ha hunnit ifatt honom en aning. Tror på följande upplägg, i travtermer:

Spik: En frisk Lindbäck
Gardering: Karhunen
Fidus: Håkansson
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Brynäs har ju satt sig i en rejält knepig sits med halvtidstjänsten man har med Honken när alla målvakter i klubben den här säsongen underpresterat grovt. Skulle allt bara rulla på så skulle så klart ingen ifrågasätta det. Men som läget är nu så är det självklart.

Karhunen har alltså 69.23 i räddningsprocent igår alltså… När jag själv spelade hockey och någon målvakt saknades av någon anledning så brukade vi sätta upp ett nät med hål i varje hörn vid träning. Vad tror ni, ska vi fråga om vi kan få göra det resten av säsongen?
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Bulten: Ny målvaktstränare och ny utespelare blir klara efter nyår. 👍
Låst ämne