Brynäs IF

726334 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2435140

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Brynäs har ju satt sig i en rejält knepig sits med halvtidstjänsten man har med Honken när alla målvakter i klubben den här säsongen underpresterat grovt. Skulle allt bara rulla på så skulle så klart ingen ifrågasätta det. Men som läget är nu så är det självklart.

Karhunen har alltså 69.23 i räddningsprocent igår alltså… När jag själv spelade hockey och någon målvakt saknades av någon anledning så brukade vi sätta upp ett nät med hål i varje hörn vid träning. Vad tror ni, ska vi fråga om vi kan få göra det resten av säsongen?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Nån som har hittat Honkens räddningsprocent i statistikdjungeln?
Så att vi kan bedöma hur han lyckats i de matcher där han tydligen har vaktat kassen och inte varit så lyckad, menar jag.
Att våra målvakter presterat sämre än förväntat och sen skylla exakt allting på att Honken bara jobbar halvtid, känns ju så där lagom nyanserad och proffsigt.
Kan det vara så enkelt att alla har överskattat både Limpan och Karhunen och att våra egna förhoppningar/förväntningar har varit och är lite skeva?
Bara en tanke...
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Jugge: Om jag har uppfattat rätt var Karhunen tredjemålvakt i Helsingfors innan han återvände till Brynäs. Man kan ju undra varför Brynäs värvade en tredjemålvakt från en sämre liga än SHL?
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Jugge: Ja, nån säsong har vi ju kört med smal slips i målet och det var ok från hockeyförbundets sida.
Låst ämne