Brynäs IF

726368 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2435217

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
"Sen finns det vissa strutsar som tycker det är märkligt att deltidsupplägget med Honken ifrågasätts…"

Det är ingen som har nåt emot att nån frågasätter deltidsupplägget, det är väl helt Ok att göra det.
Det som ifrågasätts är ju hur man som oinsatt sofftyckare utan en aning om vad Honken och målvakterna anser vara det bästa upplägget, tvärsäkert kan påstå att det är ett dåligt upplägg som gör att målvakterna inte får den hjälp man vill ha.
Hur sannolikt låter det annars att man medvetet skulle välja ett upplägg som ingen av målvakterna velat ha, när det gäller den viktigaste posten i laget?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge: Man kan ju vända på det, och ifrågasätta, att vad är det som säger att det upplägg som Honken och målvakterna tycker är det bästa, verkligen är det bästa?
Det är väl därför vi har fakta att stödja oss på, i guess.
Gissar att alla arbetare, chefer, tränare, spelare mm mm som fått sparken genom åren, ansett att just deras upplägg/arbetssätt varit det bästa, men verkligheten sa ngt annat.

Men vad vet jag? Jag kan ju inte ha vetat förutsättningarna vid alla dessa händelser, så jag är väl bara en livets soffpotatis bara antar jag.

Men gott nytt år på er, era fördömda Bockbrännare!,,,
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge: men det vi vet är att SHL är en proffsliga, kanske nu som nr 2 efter NA. Att då ha en tränare på halvtid är inte seriöst. Här måste man lägga 100% på allt.
Säg att padelhallen är på väg i KK eller har svåra ekonomiska problem. Vart tror du då fokus för Honken hamnar?
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge: Ah, jag förstår. Målvakterna har önskat att slippa honom 50%. Har önskat att slippa ha med honom på bortamatcher osv. Bra Huge att du öppnar ögonen på oss
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge: Lite nyfiken på varför 4 st målisar ni använt i Brynäs inte funkar, är det systemet, spelarna, målvaktstränaren, eller en kombination?
Ingen baktanke alls, bara en undran,
Hoppas dom hittar problemet. Var en jobbig tid för oss också i våras.
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge: Det är väl bara att se på statistiken..O sett de matcher som mv stått..så är det väl ganska uppenbart att endera är 50 % för lite, mv som har fel självbild eller helt enkelt är för dåliga...
Låst ämne