Brynäs IF

726393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2435249

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge: Man kan ju vända på det, och ifrågasätta, att vad är det som säger att det upplägg som Honken och målvakterna tycker är det bästa, verkligen är det bästa?
Det är väl därför vi har fakta att stödja oss på, i guess.
Gissar att alla arbetare, chefer, tränare, spelare mm mm som fått sparken genom åren, ansett att just deras upplägg/arbetssätt varit det bästa, men verkligheten sa ngt annat.

Men vad vet jag? Jag kan ju inte ha vetat förutsättningarna vid alla dessa händelser, så jag är väl bara en livets soffpotatis bara antar jag.

Men gott nytt år på er, era fördömda Bockbrännare!,,,
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
kulltorp: "Man kan ju vända på det, och ifrågasätta, att vad är det som säger att det upplägg som Honken och målvakterna tycker är det bästa, verkligen är det bästa?"

Tja, man får väl förutsätta att så pass rutinerade och gamla målvakter med den rutin och erfarenhet dom skaffat sig genom åren, vid det här laget borde veta vad i målvaktstränarväg som passar dom själva bäst.
Man har ju lite svårt att se varför Honken annars medvetet skulle gå emot målvakternas önskemål när det gäller hjälp, om dom nu inte vill ha honom på heltid utan är fullt nöjda och t.o.m föredrar hjälp på halvtid.
Der viktiga är väl dessutom VAD man gör under den tiden, inte hur mkt tid man lägger ner.
Låst ämne