Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2438952

Sv: A propósito de nada
Guldtigern: Skillnaden idag är att hv får ut den kvalitet de har i spelet. Brynäs håller inne med det, man kanske sparar till kvalspelet.
Men oavsett så är det tränare och hans mannar som ska se till att få ut maximalt av det materialet man har. Manner & Co har verkligen inte lyckats med den uppgiften.
När det gäller värvning av Blomqvist och Roy så hade jag gärna varit utan dem. Inte för att jag har nåt emot dem men långsiktigt tillför inte mer än ännu fler munnar att mätta. Vad har vi nu, 5 p av 33 möjliga eller nåt åt det hållet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dabif: Tycker inte HV är särskilt bra alls idag. Dom är ineffektiva på gränsen till dåliga. Problemet idag var att Brynäs ställde ut skridskorna på isen men spelarna var kvar på bussen och därför vinner HV.

Manner är ingen vidare matchcoach, men jag börjar mer och mer fundera på om det inte är Brynäs kapten med flera som är problemet. Manners styrspel gav oss play-in förra säsongen. Den här säsongen finns det knappt något styrspel alls, för att spelarna inte vill spela tråkig hockey. Tror knappast det är Manners beslut att Brynäs spelar som dom gör. Dock är det hans jävla ansvar att se till att styrspelet spelas och spelarna gör jobbet och håller käften.

Vad gäller Blomqvist och Roy tycker jag dom är två väldigt välkomna värvningar. Blomman har bidragit med poäng och jävlaranamma och Roy har haft en fin kemi med två spelare vars prestationer den här säsongen har varit allt annat än bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dabif: Det kan ju också vara så att Manner får ut max av laget redan. ..
Kommentera