Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2439024

Sv: A propósito de nada
dabif: Tycker inte HV är särskilt bra alls idag. Dom är ineffektiva på gränsen till dåliga. Problemet idag var att Brynäs ställde ut skridskorna på isen men spelarna var kvar på bussen och därför vinner HV.

Manner är ingen vidare matchcoach, men jag börjar mer och mer fundera på om det inte är Brynäs kapten med flera som är problemet. Manners styrspel gav oss play-in förra säsongen. Den här säsongen finns det knappt något styrspel alls, för att spelarna inte vill spela tråkig hockey. Tror knappast det är Manners beslut att Brynäs spelar som dom gör. Dock är det hans jävla ansvar att se till att styrspelet spelas och spelarna gör jobbet och håller käften.

Vad gäller Blomqvist och Roy tycker jag dom är två väldigt välkomna värvningar. Blomman har bidragit med poäng och jävlaranamma och Roy har haft en fin kemi med två spelare vars prestationer den här säsongen har varit allt annat än bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Såhär svarade Alcén mig när jag frågade om varför man tycks ha övergivit det ändå relativt lyckade styrspelet från förra säsongen :

"Styrspelet finns med i vår playbook precis som föregående år men det är ju alltid situationsanpassat när man använder sig av det!"

Antar att det är här det ofta brister? Spelarna förstår inte hur de ska använda sig av det uppdaterade styrspelet., eller så är de för bekväma/illojala mot upplägget.

Kinnvall säger efter FBK-vinsten att man måste spela tråkigt ibland. Ursäkta? Tråkigt? Att vinna matcher är kul, ser tabellen så jävla rolig ut?

Känns som att spelarna fått snälle Manner att ändra på upplägget och nu ser vi resultatet av det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: "Tror knappast det är Manners beslut att Brynäs spelar som dom gör. Dock är det hans jävla ansvar att se till att styrspelet spelas och spelarna gör jobbet och håller käften."

Sååå... Vems ansvar är det att vi är kvalmässiga? Och hur kan Brynäs påverka det?
Kommentera