Brynäs IF

723716 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439235

Sv: A propósito de nada
Axle San: som Limpan säger i gd att hade det varit NHL så hade den varit med på highlights. Han menar att har man kommit till denna nivå måste man ta eget ansva och skydda sig . För i den situation kommer det att komma en tackling.
Och att inte crosscheckingen på Ölund gav något, dåligt.

Men att laget viker ner sig när man som mest behöver spela bra och vinna är så märkligt. Och att det varit så över tid.
Limpa säger också att det inte var bra prestation och att alla från spelare till ledare måste komma upp i nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carlo: Många kritiserade HV-spelare som vanligtvis har svårt att leva upp till förväntningarna verkar alltid göra starka insatser mot Brynäs. Varför är det så enkelt att presentera mot just Brynäs?

Med Manner skulle laget bli jämnare, svårare att möta och svårare att besegra. Han har visserligen en fullständigt dysfunktionell sportslig organisation ovanför sig, men han har inte lyckats sätta ett grundspel heller och man börjar verkligen undra om han fortfarande har spelargruppen med sig.

Manner är ju verkligen en sympatiskt person som man bara önskar gott i livet, men den kontraktsförlängningen börjar också framstå som dåraktig. Man måste trots allt bedöma en SHL-tränare efter resultaten och inte hur mycket man gillar personen. Roger Melin och många andra var ju också sköna och sympatiska personer, men likväl fick de gå från Brynäs.
Kommentera