Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439237

Sv: A propósito de nada
Carlo: Många kritiserade HV-spelare som vanligtvis har svårt att leva upp till förväntningarna verkar alltid göra starka insatser mot Brynäs. Varför är det så enkelt att presentera mot just Brynäs?

Med Manner skulle laget bli jämnare, svårare att möta och svårare att besegra. Han har visserligen en fullständigt dysfunktionell sportslig organisation ovanför sig, men han har inte lyckats sätta ett grundspel heller och man börjar verkligen undra om han fortfarande har spelargruppen med sig.

Manner är ju verkligen en sympatiskt person som man bara önskar gott i livet, men den kontraktsförlängningen börjar också framstå som dåraktig. Man måste trots allt bedöma en SHL-tränare efter resultaten och inte hur mycket man gillar personen. Roger Melin och många andra var ju också sköna och sympatiska personer, men likväl fick de gå från Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut! Trevlig eller inte - men vi kan inte förlänga med en tränare som bidrar till fler förluster än vinster. Hur många ”men nästa säsong, då…” har man hört vid det här laget?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Fick mejl från Brynäs om att förnya medlemskapet!. Det känns inte så lockande efter år av dåliga insatser på isen så jag funderar på att överge detta sjunkande skepp . Brynäs är ändå klubben i mitt hjärta och kommer alltid att vara det men dom får klara sig utan mina pengar i fortsättningen tyvärr !!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: ännu hur mycket det tar emot att säga men det börjar kännas som tränar trion inte riktigt når fram till spelartruppen. Som du säger så har man inte fått till ett stabilt grundspel.
Det är som Janne Larsson sa att spelarna verkar inte alltid köpa in på det hårda jobbet och spelidén utan vill lira. Om det är så är det riktigt dåligt speciellt från spelarna, ett gäng anarkister.
Men sedan är truppen för dålig och tunn. Om inte alla kuggar i blir det inte bra och det kan ingen tränare ändra på. Både 1a och 2a kedjan har inte producerat som de borde göra.
Jag vill inte att de ska bytas tränare, men om det är det som måste göras så lär man.
Kommentera