Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439240

Sv: A propósito de nada
Peja: ännu hur mycket det tar emot att säga men det börjar kännas som tränar trion inte riktigt når fram till spelartruppen. Som du säger så har man inte fått till ett stabilt grundspel.
Det är som Janne Larsson sa att spelarna verkar inte alltid köpa in på det hårda jobbet och spelidén utan vill lira. Om det är så är det riktigt dåligt speciellt från spelarna, ett gäng anarkister.
Men sedan är truppen för dålig och tunn. Om inte alla kuggar i blir det inte bra och det kan ingen tränare ändra på. Både 1a och 2a kedjan har inte producerat som de borde göra.
Jag vill inte att de ska bytas tränare, men om det är det som måste göras så lär man.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carlo: Det får ju aldrig några konsekvenser för spelarna när dom struntar i de taktiska riktlinjerna eller helt enkelt inte tar jobbet. Man kan ändå räkna med att fortsätta få massa istid som man dessutom kanske inser inte hade varit möjlig att få i någon annan SHL-klubb. Den enda petningen under säsongen var väl Palves petning som skedde efter att ha åkt omkring på en skridsko i ett stort antal matcher. Samtidigt är truppen tunn och baserat på t.ex Palves karriär så finns ju ingenting som talar för att hans arbetsinsats kommer att bli bättre under en ny tränare, så det handlar ju också om ett sportcheferna har gett Manner en rutten trupp.
Kommentera