Brynäs IF

723745 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439283

Sv: A propósito de nada
Ser rätt ofta tränare (Manner) stå efter match och säga "Jag fick inte spelarna redo för match". Är det verkligen tränarens ansvar att spelarna är redo för match? Läste nånstans att snittlönen i SHL är 121.000:-/månaden. Det är en rätt bra lön för att utöva sin hobby vill jag påstå. Med de ekonomiska villkoren skulle jag vilja påstå att det är varje spelares skyldighet att komma ut och vara påställd varenda jäkla match.

I min bok är det inte ok att komma ut till match och inte vara påställd. Ja, det är ok att man inte är bäst på isen varje match MEN man ska iaf ha levererat 100% inställning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Björnen: jag håller med dig att spelarna har ett stort stort ansvar men jag blir inte klok på hur Brynäs vill spela..Ser inget tydligt i hur vi gör.. tex mot Växjö o Fbk. Press o vinner skotten..
Sen är det som alla har glömt det och låter motståndarna trycka ner oss..hemma som borta.
När man tränar juniorer och yngre lag kan man ju få de här reaktionerna o spelarna kan se tafatta o utan energi men vi pratar om proffs här med NHL meriter osv...
Ojämnheten på vår första lina är frapperande och jag tycker att vissa i den ser oengagerade likgiltiga ut i vissa matcher Larsson o Rödda borde ta tag i detta. Scott kör på men blir mer o mer begränsad i sin hockey men hjärta har han och det ser jag inte hos de andra två...
Manner har tappat det..ser mest ut som han sålt smöret och tappat pengarna.
Vart är vår nya spets? Skulle det inte komma ngt? Är det kanske ngt annat på g..Sparar den pengen och in med ny tränare?
Kommentera