Brynäs IF

723753 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439315

Sv: A propósito de nada
Björnen: jag håller med dig att spelarna har ett stort stort ansvar men jag blir inte klok på hur Brynäs vill spela..Ser inget tydligt i hur vi gör.. tex mot Växjö o Fbk. Press o vinner skotten..
Sen är det som alla har glömt det och låter motståndarna trycka ner oss..hemma som borta.
När man tränar juniorer och yngre lag kan man ju få de här reaktionerna o spelarna kan se tafatta o utan energi men vi pratar om proffs här med NHL meriter osv...
Ojämnheten på vår första lina är frapperande och jag tycker att vissa i den ser oengagerade likgiltiga ut i vissa matcher Larsson o Rödda borde ta tag i detta. Scott kör på men blir mer o mer begränsad i sin hockey men hjärta har han och det ser jag inte hos de andra två...
Manner har tappat det..ser mest ut som han sålt smöret och tappat pengarna.
Vart är vår nya spets? Skulle det inte komma ngt? Är det kanske ngt annat på g..Sparar den pengen och in med ny tränare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Ett av Brynäs största problem är att det verkar vara extremt svårt att få laget att underkasta sig spelidén (har så varit i många år). Brynäs har under Manner varit som bäst när de hittar balansen mellan att gå hårt i forecheck och att ställa upp i balanserat styrspel. Många matcher ser man inte röken av styrspelet och jag har svårt att se att det är Manners idé att inte spela det.

Ett annat problem är att det svaga målvaktsspelet har gett ett försvar som agerar väldigt osäkert. Det osäkra försvarsspelet gör sedan att målvaktsspelet blir ännu sämre. Här var det dock positivt att Lindbäck gjorde säsongens bästa match igår. Tycker att han såg tätare och säkrare ut även om jag fortfarande tycker att hans förflyttningar är för tröga.

"Sista" problemet är ju att flera bärande forwards inte alls presterar. Tycker ändå att Rödin försöker även om han just inte får ut nåt av sitt spel. Men vad har hänt med Larsson? Tycker han började säsongen rätt bra och om man studerade honom så gjorde han väldigt mycket små saker på riktigt hög nivå även om han inte öste in poäng. Men nu ser han mest loj och rätt ointresserad ut. Drar dessutom på sig massa onödiga utvisningar och har sämst +/- i hela laget. Är han skadad?
Kommentera