Brynäs IF

723764 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439327

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Ett av Brynäs största problem är att det verkar vara extremt svårt att få laget att underkasta sig spelidén (har så varit i många år). Brynäs har under Manner varit som bäst när de hittar balansen mellan att gå hårt i forecheck och att ställa upp i balanserat styrspel. Många matcher ser man inte röken av styrspelet och jag har svårt att se att det är Manners idé att inte spela det.

Ett annat problem är att det svaga målvaktsspelet har gett ett försvar som agerar väldigt osäkert. Det osäkra försvarsspelet gör sedan att målvaktsspelet blir ännu sämre. Här var det dock positivt att Lindbäck gjorde säsongens bästa match igår. Tycker att han såg tätare och säkrare ut även om jag fortfarande tycker att hans förflyttningar är för tröga.

"Sista" problemet är ju att flera bärande forwards inte alls presterar. Tycker ändå att Rödin försöker även om han just inte får ut nåt av sitt spel. Men vad har hänt med Larsson? Tycker han började säsongen rätt bra och om man studerade honom så gjorde han väldigt mycket små saker på riktigt hög nivå även om han inte öste in poäng. Men nu ser han mest loj och rätt ointresserad ut. Drar dessutom på sig massa onödiga utvisningar och har sämst +/- i hela laget. Är han skadad?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Björnen: Håller med om att Lindbäck kan förbättra sina förflyttningar i sidled men vi ska komma ihåg att det är svårare för en större målvakt att ha explosivitet i sidled medan en större målvakt har fördelar på andra sätt. Så man kan tex inte jämföra Lindbäck och Vevhi i sidledsspelet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Björnen: Både Larsson och Sklenicka var bra i början men de har hamnat i den klassiska nedåtgående brynässpiralen. Sjukt.
Kommentera