Brynäs IF

723829 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439686

Sv: A propósito de nada
J-S: Brynäs är fyra i PP-ligan med 24,24% , sexa i BP-ligan med 79,35%.

Totalen 103,59% är över 100%.

Det är inte special teams som är problemet. Det är spel 5 mot 5 som är problemet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:Om jag kommer i håg rätt slutade vi trea BP statistiken förra säsongen , alltså betydligt sämre den här säsongen, sen styrspelet vi hade när vi stängde mittzon saknas helt den här säsongen, vilket var effektivt och motståndarna hatade.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Märkligt om du tycker BP såg bra ut igår mot HIV och i mot Oskarshamn, dom matcher vi förlorar är det oftast ett haveri i BP och defensivt slarv, när vi spelar ett bra BP så vinner vi matcher och då går också BP statistiken upp, efter ett dåligt BP så går vi ner oss i fem i mot fem och släpper in mål, tyvärr finns det inget stats på det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "Det är inte special teams som är problemet. Det är spel 5 mot 5 som är problemet."

Tycker Janne Larsson sätter fingret på problemet i intervjun han gjorde i "Nedsläpp Brynäs". Han menar att man mot sämre lag vill "börja lira". ...Och att det inte går mot något lag i SHL. Det är hårt jobb som gäller i alla matcher. ...Och det har man förtvivlat svårt att få till över tid.

...Men det är extremt roligt att se hur Lindbäck spelat i de två senaste matcherna. Han har lyft sitt spel flera nivåer!

...Och tänk om man kan få till en tuffhet framför motståndarmålet som man hade när man vann mot Skellefteå borta förra säsongen och Kvist och Eklind brottade in varsin puck på bästa "Tord Lundstöm-vis". Brynäs gör nästan inga "fula mål" - och de behövs de också.
Kommentera