Brynäs IF

723823 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439678

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag ser att det stora problemet är boxplay, varje gång vi spelar boxplay hänger ett mål i luften, sen försvarsspelet är mycket sämre än förra säsongen, vilket syns på insläppta mål, och det är inte pajens fel han tog över försvaret dec förra säsongen ifrån Honken och han fick till ett bättre försvarsspel, den här säsongen har vi förstärkt backsidan, trots detta släpper vi till alldeles för enkla lägen, det har varit några målvaktstavlor men även när målvakterna spelar på topp så blir det skitmål för att försvaret inte tar sin gubbe osv. Så vad jag ser som en soffcoach är att om någon ska bytas ut så är det Kasken han är den nya länken och inget har blivit bättre sen han anslöt, han har hand om specialteams vilket vårat boxplay är sämst i SHL där behövs en utvärdering, sen självklart ska vi ha en målistränare på heltid, inget snack, ett underligt beslut av sportchefen, finns saker att ändra på. trots detta tror jag på slutspel kalla mig korkad naiv vad ni vill men det blir slutspel den här säsongen också…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: vårt bekymmer är att vi inte följer gameplan..
I BP är rollen väldigt tydliga och vi har lojala arbetshästar inne..O de gör sitt jobb bra..
I pp är det också tydligt o här får våra offensiva leka och försöka vara konstruktiva .så där är det heller inte så stora bekymmer..
I 5 mot 5 är det .ja jag vet inte va det är..Det ser så olika ut från match till match..går inte att se mönster. Man får en känsla att det är tuta o kör, håller det så håller det...
Otroligt otydligt o om det beror på att man er inte når fram eller att spelarna skiter i game plan .vet jag inte men nåt är uppenbart fel..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Boxplay sämst i SHL? Vi ligger sexa i den statistiken och där låter jag mig minnas att vi trendat uppåt på sistone. Sett till PP är vi fyra i ligan så special teams är uppenbarligen inte det stora problemet. Problemet är snarare försvarsspelet fem mot fem och där är det främst Pajen som har ansvaret (iaf över backarna) så ska något ske i tränartrion är det nog där jag skulle kolla först.

Edit: Peja hann före
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Brynäs är fyra i PP-ligan med 24,24% , sexa i BP-ligan med 79,35%.

Totalen 103,59% är över 100%.

Det är inte special teams som är problemet. Det är spel 5 mot 5 som är problemet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Vår box är bra nog i shl,
Kommentera