Brynäs IF

723829 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439710

Sv: A propósito de nada
J-S: vårt bekymmer är att vi inte följer gameplan..
I BP är rollen väldigt tydliga och vi har lojala arbetshästar inne..O de gör sitt jobb bra..
I pp är det också tydligt o här får våra offensiva leka och försöka vara konstruktiva .så där är det heller inte så stora bekymmer..
I 5 mot 5 är det .ja jag vet inte va det är..Det ser så olika ut från match till match..går inte att se mönster. Man får en känsla att det är tuta o kör, håller det så håller det...
Otroligt otydligt o om det beror på att man er inte når fram eller att spelarna skiter i game plan .vet jag inte men nåt är uppenbart fel..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Du och jag ser hockey helt olika , någon match här och där gör vi jobbet defensivt även BP och då vinner vi matcher, men som senast i mot HIV liten box passiva ingen aggressivitet mot puck förare i BP det känns som vii kommer släppa in mål i varje BP som vi gjorde i mot Oskarshamn, sen försvarsmässigt så tappar vi spelare för att vi stirrar oss blinda på puck förare och överbelastar när vi inte ska göra det, offensivt har det sett bättre ut vi gör mål och tack vare det är vi med i matcherna. sen håller jag med om att vi saknar styrspelet vilket är Mikkos signum och det verkar som ledande spelare inte köpt det...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: har hitta ett mönster i spelet. Det är i försvarszon. Man blir väldigt stillastående och ofta bara en spelare som pressar och det ser ut som en zonförsvar man har sin zon. Detta kommer jag inte ihåg så tydligt från förra säsongen. Men däremot PA körde detta.
PA sa att man skulle ha ork när man erövra pucken och orka göra spelvändning
Är det samma tänk nu? Men man behöver då vinna pucken och sedan faktiskt slå ett snabbt pass och inte dra ner på tempot och spela back-back.
Kommentera