Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2443654

Sv: A propósito de nada
JawKee: det var du som tog upp målvakterna. Spelar ingen roll att man löser 2 bra målvakter när man lyckas skapa en situation som inte funkar och den bättre av dem drar. Man värvar då in en ersättare som inte platsar bland 2 målvakter i finska ligan.

Hela spelet rubbas när inte det finns en trygg målvakt. Alla måste hela tiden agera annorlunda för att man inte litar på målvakten. Du underskattar den påverkan på övriga spelare. Oavsett om de underpresterat eller inte är det Alcén som satt ihop laget och har inte haft kapacitet att krydda laget med spets under säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bulten: Ja jag tog upp målvakterna i form av prestation vilket har varit hela min poäng.
Exakt, och det är min poäng. Underprestation. Hur har jag underskattat det? Klart det har påverkan när en målvakt inte presterar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: Vilka realistiska alternativ till Karhunen hade Alcen att välja mellan då när det gällde att ersätta en egotänkande Veini och som var lediga och ville komma hit?
Bara så att vi kan bedöma om Karhunen kändes som ett bra val eller inte.
Så länge du inte kan presentera nåt konkret här så förblir ju din kritik mot Alcen i det här fallet bara en massa dravel utan nån som helst förankring i verkligheten som ingen tar på allvar.
Kommentera