Brynäs IF

723316 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2443631

Sv: A propósito de nada
Bulten: Ja, jag har aldrig förnekat att han inte är skyldig till hela cirkusen med förlusten av Veini och Sohlberg. Det var inte det jag pratade om. Jag pratar om SPELARPRESTATIONER. Det kan man inte lasta Alcén för. Det går ner på Manner, och framförallt så går det ner på individnivå. Hur är det så svårt att förstå? Vi har många spelare som har underpresterat, och det är lite det som är problemet också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: det var du som tog upp målvakterna. Spelar ingen roll att man löser 2 bra målvakter när man lyckas skapa en situation som inte funkar och den bättre av dem drar. Man värvar då in en ersättare som inte platsar bland 2 målvakter i finska ligan.

Hela spelet rubbas när inte det finns en trygg målvakt. Alla måste hela tiden agera annorlunda för att man inte litar på målvakten. Du underskattar den påverkan på övriga spelare. Oavsett om de underpresterat eller inte är det Alcén som satt ihop laget och har inte haft kapacitet att krydda laget med spets under säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Vilka spelare menar du har underpresterat så grovt? Palve fick ju sparken i ett bottenlag (LHC) innan han kom till Brynäs, hela hans karriär är kantad av ojämna prestationer över tid, så det kanske inte är så chockerande att han gör en dålig säsong nu.

Detta är Alcéns första lagbygge och man kan naturligtvis inte förvänta sig att han ska göra allt rätt. Det tar tid att bli en bra lagbyggare - tid som Brynäs inte har. Tycker egentligen inte det är rättvist mot Alcén att lasta honom för hans tillkortakommanden, han fick ju aldrig en rimlig chans att lära sig jobbet innan han fick det, med betoning på fick.

Brynäs har tyvärr tagit så många dåliga beslut att man förtjänar att åka ur. Tillsättningen av Alcén var bara ett i raden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee:

även Alcen känner till att spelare har underpresterat och då är det Alcens förbannade skyldighet, att handla spelare som kan PRESTERA
Kommentera