Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2443647

Sv: A propósito de nada
JawKee: Vilka spelare menar du har underpresterat så grovt? Palve fick ju sparken i ett bottenlag (LHC) innan han kom till Brynäs, hela hans karriär är kantad av ojämna prestationer över tid, så det kanske inte är så chockerande att han gör en dålig säsong nu.

Detta är Alcéns första lagbygge och man kan naturligtvis inte förvänta sig att han ska göra allt rätt. Det tar tid att bli en bra lagbyggare - tid som Brynäs inte har. Tycker egentligen inte det är rättvist mot Alcén att lasta honom för hans tillkortakommanden, han fick ju aldrig en rimlig chans att lära sig jobbet innan han fick det, med betoning på fick.

Brynäs har tyvärr tagit så många dåliga beslut att man förtjänar att åka ur. Tillsättningen av Alcén var bara ett i raden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Timashov, innan sin nytändning. Rödin med råge. Kinnvall har inte presterar så som man hade hoppas. Lindbäck speciellt. Larsson.
Sen har vi ju Björninen och Friman. Framförallt är det ju defensivt. Hade vi hållt en stabil defensiv så hade det sett rätt bra ut med tanke på vår offensiv.

Jag tycker det överdrivs något så otroligt när det kommer till Alcén. Man lastar honom för saker som han inte kan påverka. Framförallt tror jag att man hatar på honom för att han har bristande erfarenhet. Bz var då fan inte bättre.
Kommentera