Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2443668

Sv: A propósito de nada
Peja: Timashov, innan sin nytändning. Rödin med råge. Kinnvall har inte presterar så som man hade hoppas. Lindbäck speciellt. Larsson.
Sen har vi ju Björninen och Friman. Framförallt är det ju defensivt. Hade vi hållt en stabil defensiv så hade det sett rätt bra ut med tanke på vår offensiv.

Jag tycker det överdrivs något så otroligt när det kommer till Alcén. Man lastar honom för saker som han inte kan påverka. Framförallt tror jag att man hatar på honom för att han har bristande erfarenhet. Bz var då fan inte bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Ber om ursäkt om jag lägger ord i munnen på dig nu, men du verkar ha ungefär samma inställning som Brynäs själva, dvs att laget egentligen är mycket bättre än vad man visar på isen.

Jag tror att den inställningen delvis är vad som har gjort att Brynäs har hamnat i den här situationen. Man har på ett väldigt konsekvent sätt överskattat den egna förmågan och spelartruppen, oavsett om sportchefen heter Dackell, Sundlöv eller Alcén.

Att ha bra attityd, alltid försöka bli bättre, underkasta sig tränarens spelidé och komma till spel varje kväll är kanske de viktigaste talangerna. Brynäs har flera spelare som sviker på de punkterna. Man är inte en toppspelare om man levererar som en toppspelare var fjärde match, man är inte en toppspelare om man inte klarar av att följa tränarens riktlinjer och så vidare.

Överskattandet av den egna förmågan är också organisatorisk, som t.ex när man trodde Alcén skulle klara av att bli sportchef direkt från isen och när man tog in Honken på deltid och trodde att han skulle kunna göra ett lika bra jobb som konkurrenternas målvaktstränare. Brynäs saknar även en GM och en scout, vilket förmodligen beror på att man överskattar de som finns på plats.

Just det där med att överskatta sin egen förmåga är den mest röda tråden i Brynäs på 2000-talet, med några så säsonger som utgör undantagen som bekräftar regeln.
Kommentera