Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2446899

Sv: A propósito de nada
Huge: "Och inget är väl ristat i sten, 50% på Honken kan väl ändras framöver om det anses behövas?"

Med tanke på padelhallarnas ekonomi antar jag att han kommer att behövas på 100% "sooner rather than later", som man säger på engelska.

"Det vi vet är att det verkar funka bra hittills, så varför ändra ett vinnande lag eller spekulera i/påstå att det säkert hade blivit ännu bättre med 100%, när det lika gärna kunde ha blivit lika bra eller sämre?"

Förstår inte riktigt vad det är som du kallar för "vinnande lag"? Är det Brynäs som harvar strax över kvalstrecket eller är det urusla målvaktsspelet sett över hela säsongen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Förstår inte riktigt vad det är som du kallar för "vinnande lag"? Är det Brynäs som harvar strax över kvalstrecket eller är det urusla målvaktsspelet sett över hela säsongen?"

Vi diskuterar 50%-upplägget med Honken och som du kategoriskt och tvärsäkert påstår vara en anledning till att Limpan har varit så svajig och osäker under många matcher.
Hur vet du att det hade varit ännu bättre med 100%, bara för att andra lag och vi själva har kört på det upplägget av tradition sas med tidigare målvakter?
Limpan är en rutinerad målvakt som förmodligen inte behöver lika mkt hjälp och tid som en yngre och uppåtgående målvakt när det gäller träning och coachning.
Hade han nu varit en sån målvakt så hade jag mer kunnat förstå synpunkten att 100% kanske hade behövts i arbetstid för Honken.
Med "vinnande lag" menar jag att upplägget verkar ha fungerat bra om man tar hänsyn till omställningsproblemen och att framförallt dom 4 senaste matcherna verkar visa på att upplägget fortfarande fungerar bra och att det därför inte finns nån anledning att ex ändra till 100% om ingen av parterna nu vill ha det så.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Peja och Huge.
Istället för att likt två kärringar som aldrig vill ge sig.
Ta reda på vad som gäller.

Jag undrade om någon vet. Och vi får två monologer om vad som KANSKE gäller.
För ingen av er vet ju uppenbarligen.

Ska man våga fråga någon här något mer??
Kommentera