Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2446892

Sv: A propósito de nada
Peja: Nä, att det normala/vedertagna är 100% hos andra jag och har varit det även i Brynäs är inget UPPENBART bevis för att 100% måste vara det bästa och säkraste upplägget för just Limpan/Honken just den här säsongen.
Målvakten är den enskilt viktigaste posten i laget.
Låter det sannolikt att ansvariga medvetet skulle ha godtagit 50% jobb av Honken med Limpan ifall nu 100% hade varit bättre och säkrare när det gäller att få det bästa resultatet?
Det intressanta är väl vad man anser sig kunna få ut i form av kvalitet med 50% jämfört med 100%, inte att 100% måste vara bättre bara för att man som mv-tränare jobbar fler timmar.
Och inget är väl ristat i sten, 50% på Honken kan väl ändras framöver om det anses behövas?
Det vi vet är att det verkar funka bra hittills, så varför ändra ett vinnande lag eller spekulera i/påstå att det säkert hade blivit ännu bättre med 100%, när det lika gärna kunde ha blivit lika bra eller sämre?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Det vi vet är att det verkar funka bra hittills, så varför ändra ett vinnande lag eller spekulera i/påstå att det säkert hade blivit ännu bättre med 100%, när det lika gärna kunde ha blivit lika bra eller sämre?”

Varför kör vi då inte liknande upplägg på övriga tränare? Otrolig cost saving och eventuellt samma utfall?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Och inget är väl ristat i sten, 50% på Honken kan väl ändras framöver om det anses behövas?"

Med tanke på padelhallarnas ekonomi antar jag att han kommer att behövas på 100% "sooner rather than later", som man säger på engelska.

"Det vi vet är att det verkar funka bra hittills, så varför ändra ett vinnande lag eller spekulera i/påstå att det säkert hade blivit ännu bättre med 100%, när det lika gärna kunde ha blivit lika bra eller sämre?"

Förstår inte riktigt vad det är som du kallar för "vinnande lag"? Är det Brynäs som harvar strax över kvalstrecket eller är det urusla målvaktsspelet sett över hela säsongen?
Kommentera