Brynäs IF

723355 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2450876

Sv: A propósito de nada
Jockster Och nu ligger Brynäs på 9 : e plats med 78.10% i BP. Alltså är inte Brynäs specialteams avsevärt bättre denna säsongen.

Nej det är sämre vilket jag sagt, och det är inte special teams som problemet ligger utan match coachningen,
har hellre sett en svensk ass coach som känner till SHL, ex Janne Larsson som var ledig som kunde hjälpt Mikko med match coachningen och flyttade tillbaka till Gävle, tre finska coacher som inte coachat i SHL, är mycket för dom att sätta sig in i, har hellre sett en svensk ass coach i stället för kasken, med det sagt sagt så är Kasken inte en dålig coach absolut inte men nu är läget som det är och vi klarar slutspel i år igen.💪🏻🙏🏻😂😄
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S:
Citat från dig för 8 h sen

Farsang:Varför var inte Kasken en bra anställning? Vårt special teams är ju betydligt bättre än förra säsongen. VILKET är det han ansvarar för???
Men nu hade vi ju anställt kasken när Janne lämnade Rögle. Ska vi börja kicka tränare höger och vänster eller?

Betydligt bättre än förra säsongen säger du där!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
1,25 poäng i snitt per match är oavsett hur vi vänder och vrider på det en klar besvikelse. Ett steg fram, två steg bakåt.

Jag tycker vi var bättre förra säsongen än i år. Mer struktur, tydligare spelidé och ett spel som var mer hållbart sett över en säsong även om vi hade våra dippar där med.

Iår har det varit för mycket upp och ner, där speciellt ett ständigt lackage bakåt stoppar oss från att ta mark i tabellen. Alldeles för många individuella misstag som kostat oss poäng, och desamma gäller även att vi har en j*vla tendens att vara inte påkopplad vid matcherna start.

Oavsett vems fel det är, eller vad som gått fel i år så är den här säsongen en ren j*vla besvikelse. Vi är alldeles för inkonsekventa för att sett över säsongen hamna på trygg och säker mark.

Jag var mer positiv efter förra säsongen för de framsteg vi gjorde där, men sett till året är jag rakt av besviken hur vi inte lyckats ta ett till steg i rätt riktning utan går tillbaka till samma misär vi genomlevt sista åren.

Hoppet är det sista som överger en sägs det, men efter alla år som Brynäsare är det helt enkelt inte lika kul längre.

Gör om. Gör rätt. För vi lever på lånad tid ju längre denna misär pågår. Höj kravställningen och arbeta rätt. Vi är ett lag i högsta serien i en professionell liga där kraven ska vara höga på ledning, tränare och spelare.

Alla vill vi Brynäs väl med våra Brynäshjärtan, men nog tar det här på mig och andra att bevittna och aldrig få blicka framåt.

Vi får överleva denna säsong. Ännu en gång. Faller stenarna rätt kanske vi tar oss till slutspel, men vi är tyvärr inte på rätt kurs IGEN...

Heja Örebro, Rögle och Växjö ikväll..
Kommentera