Brynäs IF

723589 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2450887

Sv: A propósito de nada
1,25 poäng i snitt per match är oavsett hur vi vänder och vrider på det en klar besvikelse. Ett steg fram, två steg bakåt.

Jag tycker vi var bättre förra säsongen än i år. Mer struktur, tydligare spelidé och ett spel som var mer hållbart sett över en säsong även om vi hade våra dippar där med.

Iår har det varit för mycket upp och ner, där speciellt ett ständigt lackage bakåt stoppar oss från att ta mark i tabellen. Alldeles för många individuella misstag som kostat oss poäng, och desamma gäller även att vi har en j*vla tendens att vara inte påkopplad vid matcherna start.

Oavsett vems fel det är, eller vad som gått fel i år så är den här säsongen en ren j*vla besvikelse. Vi är alldeles för inkonsekventa för att sett över säsongen hamna på trygg och säker mark.

Jag var mer positiv efter förra säsongen för de framsteg vi gjorde där, men sett till året är jag rakt av besviken hur vi inte lyckats ta ett till steg i rätt riktning utan går tillbaka till samma misär vi genomlevt sista åren.

Hoppet är det sista som överger en sägs det, men efter alla år som Brynäsare är det helt enkelt inte lika kul längre.

Gör om. Gör rätt. För vi lever på lånad tid ju längre denna misär pågår. Höj kravställningen och arbeta rätt. Vi är ett lag i högsta serien i en professionell liga där kraven ska vara höga på ledning, tränare och spelare.

Alla vill vi Brynäs väl med våra Brynäshjärtan, men nog tar det här på mig och andra att bevittna och aldrig få blicka framåt.

Vi får överleva denna säsong. Ännu en gång. Faller stenarna rätt kanske vi tar oss till slutspel, men vi är tyvärr inte på rätt kurs IGEN...

Heja Örebro, Rögle och Växjö ikväll..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Falken: Lite stavfel i irritationen, men det får väl magistern ta för ett bultande Brynäshjärta 25-30 år gammalt. 🤪
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Falken: Bra sammanfattning och jag kan inte mer än hålla med , ännu en säsong med nästintill magsår och ett konstant ätande av omeprazol, trots detta har jag inte gett upp utan det blir slutspel säger jag obstinat.🤣🤪😄
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Abol klinisk mot HV :-)!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Falken: Örebro sköter sig bra. Kör över Hv rakt av nu, så Challe effekten försvinner lika fort som den kom.
Kommentera