Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2472251

Sv: A propósito de nada
Peja: Här ser vi hur en rutinerad sportchef agerar för att vända den negativa trenden. HV var ju i stort sett uträknade. Men nubben har vidtagit dom åtgärder man kan

Alcéns taktik (eller avsaknad av taktik kanske man ska skriva) att inte göra ett piss verkar vara mindre framgångsrikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Alcén jagade förgäves spelare som Clark och Gynge innan fönstret stängde. På något sätt summerar det upp hans tid som sportchef på ett effektivt sätt.

Tänker på när Sundlöv tog in Harper och Billins för några år sedan. Inte frälsare men gjorde definitivt laget lite, lite bättre och kan ha varit tungan på vågen i de superjämna kvalmatcherna mot HV71. Billins och Björk spelade trots allt lysande backspel tillsammans i den matchserien.

Den typen av nyförvärv hade varit fint att få in innan deadline.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Förstår din poäng men Nubben är en av de sista sportchefer man borde använda som ”förebild”.
Nubben byggde sitt lag fullkomligt genomuselt och räddades enbart genom HVs enorma kapital.
Han har troligtvis spenderat mer pengar för att lappa ihop deras usla trupp UNDER säsongen än vad hela IKOs trupp kostar totalt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ska ändå sägas att Nubben har haft bättre förutsättningar att värva sig ur problemen han själv hade skapat i HV. Men det är klart att en erfaren och rutinerad sportchef borde värvats från början som sannolikt hade hanterat truppbyggandet bättre från början och agerat tidigare.
Kommentera