Brynäs IF

723316 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2472255

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Förstår din poäng men Nubben är en av de sista sportchefer man borde använda som ”förebild”.
Nubben byggde sitt lag fullkomligt genomuselt och räddades enbart genom HVs enorma kapital.
Han har troligtvis spenderat mer pengar för att lappa ihop deras usla trupp UNDER säsongen än vad hela IKOs trupp kostar totalt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Hade hellre haft Nubben alla dagar i veckan, det hade du med. Det bästa av allt vore dock att hitta en på halvtid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Rätta mig om jag har fel, men anledningen till att HV inledde säsongen med så många allsvenska spelare var att de skrev många flerårskontrakt inför förra säsongen att dessa spelare blev kvar vid avancemanget. Det är klart att man hade kunna genomföra större förändringar inför säsongen och framförallt satsat på yngre toppspelare, men tycker ändå Nubben har gjort helt rätt under säsongen. Om man har ekonomiska möjligheter att värva på det viset under säsongen ska man göra det i deras situation. Man får okcså ha i åtanke att HV:s stora antal värvningar har "blockat" klubbar som Brynäs och Malmö från att förstärka laget mer. Många av spelarna som HV har värvat var säkert intressanta för Brynäs också, åtminstone finländarna. Nu tycker jag också att Nubben har varit ganska misslyckad men en del grejer har gubben lyckats med.
Kommentera