Brynäs IF

726298 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2472438

Sv: A propósito de nada
Bulten: man hade inget möte utan ledarna. Då Manner var bort höll Pajjen i mötet där spelsystemet avhandlades och där kom synpunkter fram.
Jag vet inte vart du fått det att det vara spelare utan ledare. Aftonblaskan sätter rubrik så de skall få klick.
Man kanske skall sitta tyst och bara säga ja under ett möte där en sak skall avhandlas, jag vet inte
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carlo: Håller med om att det är missvisande rubriksättning. Samtidigt belyser det ett problem som bara finns i Brynäs; dvs att Manner har två jobb. Till skillnad från alla andra SHL-klubbar har Brynäs inte tillgång till sin huvudtränare under landslagsuppehållen. Det kan vara viktiga träningsveckor för att nöta taktik och rent allmänt mobilisera laget inför kommande delen av säsongen. Man undrar hur en sån sak har påverkat laget de senaste åren - för det borde väl inte vara en nackdel att ha huvudtränaren på plats under dessa träningsveckor?

Det är också en märklig tillfällighet att Brynäs är den enda SHL-klubben där både huvud- och målvaktstränaren har två jobb. Lägg därtill att sportchefen hämtades direkt från isen och man börjar se en tydlig organisatorisk trend.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: Märkligt att ha det när Manner är borta som är den som bestämmer hur laget ska spela. Ja det låter väl som en superidé det du säger. Lyssna och utför det du blir tillsagd att göra på isen. Så hade det helt klart sett annorlunda ut.
Kommentera