Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2472444

Sv: A propósito de nada
Carlo: Håller med om att det är missvisande rubriksättning. Samtidigt belyser det ett problem som bara finns i Brynäs; dvs att Manner har två jobb. Till skillnad från alla andra SHL-klubbar har Brynäs inte tillgång till sin huvudtränare under landslagsuppehållen. Det kan vara viktiga träningsveckor för att nöta taktik och rent allmänt mobilisera laget inför kommande delen av säsongen. Man undrar hur en sån sak har påverkat laget de senaste åren - för det borde väl inte vara en nackdel att ha huvudtränaren på plats under dessa träningsveckor?

Det är också en märklig tillfällighet att Brynäs är den enda SHL-klubben där både huvud- och målvaktstränaren har två jobb. Lägg därtill att sportchefen hämtades direkt från isen och man börjar se en tydlig organisatorisk trend.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Allt är bara så jäkla misskött! Sitter det clowner och bestämmer i klubben.

Jag blir bara ledsen av allt det här. Mår dåligt. Tycker vi ska ta och sluta samman nu och sluta med käbblet. Jag kan starta och hålla god ton. Påminn mig gärna om jag glömmer av mig.

Sorry för alla hårda ord. Mår dåligt av att sänka mig dit. Sorry Forsberg, munkas, tjurn, myling, ellis m fl…

Pettis också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: tror det är både och! Pajjen och Kaski vet nog precis vad som skall göras och tränas på och det kommunicerar under tiden. Kan vara bara att komma ifrån varandra och se annat och höra andra röster och mönster bryts. Men om de som håller i det inte har samma syn på spelet blir det mindre bra.
Om man låg på säker mark och spelet fungerade bättre ser jag inget problem med det men som det ser ut nu så vette katten om det är så bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har haft en monsterdag på jobbet, har någon sparkats idag, Manner, Alcen, Honken, Rödin, Dima , Palve? Hoppas allihopa.......
Kommentera