Brynäs IF

723316 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2475753

Sv: A propósito de nada
Farsang: Det kostar att producera material. Gefle Dagblad har rätt att ta betalt för sitt material. DU har all rätt att inte betala men då får du leva med konsekvensen att inte ta del av deras material. Det handlar om respekt gentemot Gefle Dagblad och kanske även om mediers långsiktiga överlevnad. DET är problemet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: PK-media behöver inga pengar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror du att jag blir bitter om ingen svarar mig om jag någon gång frågar vad som skrivs?

Jag lägger ut frågan. Sen blir jag glad om någon vill dela med sig. Delar ingen med sig så bryr jag mig inte för fem öre.

Men säg till om du vill veta något om Tove-Fallet Peja. Det skrivs nämligen väldigt mycket om i min lokaltidning. Jag kan vara hygglig och dela med mig av det om det är någonting du undrar över.

Har även Sportbladet om du vill veta något någon gång. Har faktiskt sammanfattat silly rykten till folk här på forumet innan.

Känns viktigare att lägga pengar på Lokaltidningen som rapporterar lokala nyheter, både brott,Nöje och sport och en tidning som rapporterar hela landet och även utlandet i alla ämnen än att lägga pengar på en tidning där jag endast bryr mig om laget Brynäs.

Delar även min Netflix, Viaplay, Cmore och HBO med min fader.
Kommentera