Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2475775

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror du att jag blir bitter om ingen svarar mig om jag någon gång frågar vad som skrivs?

Jag lägger ut frågan. Sen blir jag glad om någon vill dela med sig. Delar ingen med sig så bryr jag mig inte för fem öre.

Men säg till om du vill veta något om Tove-Fallet Peja. Det skrivs nämligen väldigt mycket om i min lokaltidning. Jag kan vara hygglig och dela med mig av det om det är någonting du undrar över.

Har även Sportbladet om du vill veta något någon gång. Har faktiskt sammanfattat silly rykten till folk här på forumet innan.

Känns viktigare att lägga pengar på Lokaltidningen som rapporterar lokala nyheter, både brott,Nöje och sport och en tidning som rapporterar hela landet och även utlandet i alla ämnen än att lägga pengar på en tidning där jag endast bryr mig om laget Brynäs.

Delar även min Netflix, Viaplay, Cmore och HBO med min fader.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Farsang: Du får självklart välja vad du vill betala för. Det jag menar är att vi bör ha respekt för Gefle Dagblad och andra som har valt att ta betalt för sitt material. Om du väljer att inte betala och därmed inte ta del av det - så är det givetvis helt okej. Jag försöker inte på tvinga alla att göra det. Men det blir en fråga om respekt för deras arbete och material när man försöker ta del av deras material utan att betala. De har all rätt i världen att ta betalt för sitt material, du har inte all rätt i världen att ta del av deras material utan att betala för dig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enorma pengar läggs på lagen genom tv-pengar och det betyder att brukarna får betala dyra abonnemang.
Sänk tv-pengarna till hälften minst i SHL och abonnemangen blir billigare och fler brukare.
Allsvenskans lag får klara sej med mindre än hälften av tv- peng mot shl lagen.
Därför kommer det alltid finnas folk som nyttjar T.e.x iptv.
Kommentera