Brynäs IF

723314 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2476839

Sv: A propósito de nada
Axle San: Skulle man samla alla statistik från alla hockeymatcher som spelats så skulle den visa att målprocenten är ~10% och räddningsprocenten då 90%. Allt som sticker ut från det är temporärt och kommer på sikt att röra sig mot 10% och 90%.

Det kan ju bli så ibland i några matcher, säkerligen lite på grund av vårt läge i tabellen och, hör och häpna, otur. Det är ju därför jag tror att det kan bli en ketchupeffekt när det väl släpper, och det vore väl passande om det blir imorgon så att vi kan bättra på målskillnaden lite :)

Å andra sidan, som många påtalat, efter en insats som igår där det omöjliga blir möjligt, så brukar det bli magplask matchen efter. Men håller tummarna för att de är ödmjuka och kan hantera vinsten på bästa sätt.

Tror och hoppas att Olkinuoras två senaste matcher har gett honom och laget lite självförtroende. Tycker även att försvaret varit betydligt bättre förutom enstaka grodor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Ja det vore underbart om det släppte mot Malmö och fruktansvärt jobbig om det blir en förlust.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag tror att en nyckel blir att vi faktiskt har tålamod och är varsam med pucken. Blir det så att man börjar skjuta på mål bara för att skjuta på mål så kan det bli tufft för oss. Men spelar vi som vi har gjort dom två senaste matcherna så tar vi den, förutsatt att Olki gör minst en godkänd match.
Ser gärna att vi går in på kassen lite hårdare och skymmer, och gärna ett till i närheten av mål som är redo retur.
Skott från blå, men även där är det viktigt att vara varsam med pucken och inte skjuta på täckande spelare
Kommentera