Brynäs IF

723305 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2476840

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag tror att en nyckel blir att vi faktiskt har tålamod och är varsam med pucken. Blir det så att man börjar skjuta på mål bara för att skjuta på mål så kan det bli tufft för oss. Men spelar vi som vi har gjort dom två senaste matcherna så tar vi den, förutsatt att Olki gör minst en godkänd match.
Ser gärna att vi går in på kassen lite hårdare och skymmer, och gärna ett till i närheten av mål som är redo retur.
Skott från blå, men även där är det viktigt att vara varsam med pucken och inte skjuta på täckande spelare
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: tycker att det har gett resultat de gånger man pressat in folk på kassen, oftast i de matcher där vi hamnat i stora underlägen och vänt. Förstår inte att det ska vara så svårt att spela så från början. Men finns väl en risk för spelvändningar då.

Ja vi får se imorgon, det blir riktigt spännande.

Kollade lite hur HV har presterat det senaste för att se om de har dopade siffror, men faktiskt inget som sticker ut. De är ganska average så de kommer nog att plocka sina poäng här och där. Att de plockat 12 poäng de senaste 7 matcherna är nog lite medstuds, mycket bättre målvaktsspel av Ortio i kombination med att de tidigare underpresterat. Så vi måste nog upp i nivå för att hålla dem bakom oss.

Dock, vi har fem av sju hemmamatcher.
HV har tre av sju hemmamatcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Vi snurrar till förbannelse och skjuter oftast från ofarliga lägen. De som har fart och teknik måste gå mer på mål. Det är som att man är rädd för man ska tappa pucken. I den delen av banan är det dock inte hela världen. Bättre att tappa den där än 2 meter framför eget mål som vi har en ovana att göra.
Kommentera