Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2476846

Sv: A propósito de nada
JawKee: tycker att det har gett resultat de gånger man pressat in folk på kassen, oftast i de matcher där vi hamnat i stora underlägen och vänt. Förstår inte att det ska vara så svårt att spela så från början. Men finns väl en risk för spelvändningar då.

Ja vi får se imorgon, det blir riktigt spännande.

Kollade lite hur HV har presterat det senaste för att se om de har dopade siffror, men faktiskt inget som sticker ut. De är ganska average så de kommer nog att plocka sina poäng här och där. Att de plockat 12 poäng de senaste 7 matcherna är nog lite medstuds, mycket bättre målvaktsspel av Ortio i kombination med att de tidigare underpresterat. Så vi måste nog upp i nivå för att hålla dem bakom oss.

Dock, vi har fem av sju hemmamatcher.
HV har tre av sju hemmamatcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Ja verkligen, känns som det som fattas är att vi är lite mer varsam och slänger in en gubbe på mål så kommer det sitta. Spännande absolut. Larsson är ju duktig framför mål. Scott med, va? Eklind bör väl kunna vara det med.
Tycker ändå jag ser en uppsida med Dima nu, innan tycker jag att han var så noga med att finlira och lägga välkalkylerade skott, men igår så var det mer att han bara slängde in nån puck. Ett av målen var ju en pass liksom. Hoppas han fortsätter.
En annan uppsida är att vi varit mer disciplinerade de senaste matcherna, inte så många utvisningar och inte heller så många misstag gjorda.
Hoppas man fortsätter med andrakedjan. Så kan Björninen fortsätta jobba hårt och städa bort efter Palve och Rödin, men jag tror att Palve kommer att bli en bättre spelare på kant.
Kommentera