Brynäs IF

723289 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2476849

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Ja verkligen, känns som det som fattas är att vi är lite mer varsam och slänger in en gubbe på mål så kommer det sitta. Spännande absolut. Larsson är ju duktig framför mål. Scott med, va? Eklind bör väl kunna vara det med.
Tycker ändå jag ser en uppsida med Dima nu, innan tycker jag att han var så noga med att finlira och lägga välkalkylerade skott, men igår så var det mer att han bara slängde in nån puck. Ett av målen var ju en pass liksom. Hoppas han fortsätter.
En annan uppsida är att vi varit mer disciplinerade de senaste matcherna, inte så många utvisningar och inte heller så många misstag gjorda.
Hoppas man fortsätter med andrakedjan. Så kan Björninen fortsätta jobba hårt och städa bort efter Palve och Rödin, men jag tror att Palve kommer att bli en bättre spelare på kant.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Håller med om att disciplinen varit otroligt bra både mot Leksand och igår mot saik. Det blir en nyckel för att klara kontraktet om man fortsätter spela disciplinerat. Krismötet efter iko verkar ha gett effekt på den fronten.
Kommentera