Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2477264

Sv: A propósito de nada
JawKee:

"Vi har en snedvriden självbild av vårt lag. Precis som Brynäs som förening har."

Vi måste också lägga till motståndarlagens bild av Brynäs, många vill spöa det anrika laget..särskilt nykomlingarna i SHL, IKO, en fjäder i hatten för Oskarshamn att sätta åt Brynäs, trist i och med Oskarshamn fick sin biljett in i SHL våren 2020.

Hur som helst det går inte att leva på gamla lagrar...

Den här återvändar politiken håller inte heller, ta hem spelare som härjat runt i olika lag i NA är inte hållbar. Hockey är färskvara. Brynäs behöver inte rehabfall. Brynäs behöver inte spelare som vill komma hem äta gott och varva ner. Brynäs behöver inte mätta spelare.

Säg att Brynäs plockar hem sina fixstjärnor. Hur många av dessa kommer att kunna koncentrera sig på spelet? Tror att de här fixstjärnaorna blir offer för mediabevakning och tappar därmed fokus på hantverket hockey, som kräver koncentration 24/7.

Brynäs behöver värva nya hungriga spelare och ge dem chansen..

I dagens lag varför får endast Strömgren chansen, varför placeras Ljungkrantz ofta på bänken?? Ljungkrantz i rätt omgivning i NHL blir en världsspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Håller med. Troligtvis så är det till Oskarshamns fördel att de inte har någon direkt historik.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Ibland är det inte bara bilden av Brynäs som lag som är snedvriden utan även av våra spelare individuellt.

Ljungkrantz är ju inte ens en av sveriges större talanger, långt ifrån, det finns säkert tiotals spelare i hans ålder som är minst lika bra men du drar till med:

"Ljungkrantz i rätt omgivning i NHL blir en världsspelare."
Kommentera