Brynäs IF

723316 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2477281

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: På nått sätt så kan man vara nöjt med en tiondeplats även om man har högre förväntningar.. Det går ju liksom inte att få från helvetet till himlen på en säsong utan man måste se det hela i ett längre perspektiv.
För min del så var jag relativt nöjd med en tiondeplats förra säsongen men långsiktigt så vill jag ju ha me. Däremot så vill man ju se att vi från kvalåret tar steg i rätt riktning varje säsong med den nya tränaren och den nya ledningen.
Att det nu blev ett (eller flera) steg tillbaka efter tiondeplatsen är inte acceptabelt för fem öre och vi kan inte ens skylla på skador.
Jag skulle säga att det är ställt utom alla tvivel nu att framförallt rekryteringsprocessen av spelare måste ses över, Alcén (om han nu blir kvar behöver hjälp för detta håller ju inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: visst…, var och en får ju ha sin kravspec, så även jag hoppas jag.

Tyckte jag målade upp en bild på både kort och lång sikt (typ 10 år) och då är jag inte nöjd.

Himlen har jag inte begärt, vi är Brynäs. Vilket i sin tur betyder att vi är ett cementerat bottengäng på både kort och lång sikt.

Du har om rekryteringsprocessen som i mina ögon gäller både de på isen och beslutsfattande nivåer. Där kan vi snacka Kalle Anka, big time.

Spelarbudget kontra tabellplacering, just saying…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: "Att det nu blev ett (eller flera) steg tillbaka efter tiondeplatsen är inte acceptabelt för fem öre och vi kan inte ens skylla på skador.
Jag skulle säga att det är ställt utom alla tvivel nu att framförallt rekryteringsprocessen av spelare måste ses över, Alcén (om han nu blir kvar behöver hjälp för detta håller ju inte."

Håller inte riktigt med dig där. Alcén ställer ju ett bättre lag på banan den här säsongen och ändå når man ett sämre resultat. Jag tycker det är ställt utom alla tvivel att Manner inte är rätt person att "leda svensk hockeys utveckling" framåt.
Kommentera