Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2477274

Sv: A propósito de nada
Jugge: givetvis helt OK att var nöjd med en 10:e plats. Själv har jag större krav än så och att likna mig vid Kalle Anka för att ha just de kraven…jadå kan vi nog byta namn på denna sida till Ankeborg.

Jag tror att de flesta här har större krav/förväntningar än att se en 10:e plats som en framgång för sitt kära Brynäs.

Klubben är gravt missköt i ca 10 år. Jag har väl kört lite ”Huge-style” och trott inför varje säsong att nu blir det riktigt bra …men, nej.

De som ska vara kunniga och ha insyn har inte motsvarat mina krav. Kanske dina, grattis till dig isåfall.

Ikväll gameday, forza 🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: ” givetvis helt OK att var nöjd med en 10:e plats. Själv har jag större krav än så och att likna mig vid Kalle Anka för att ha just de kraven…jadå kan vi nog byta namn på denna sida till Ankeborg.”

Det jag menar är att om man efter säsongen 20/21 där klubben var en hårsmån från att åka ut, tränare och ass får foten, klubbdirektören likaså och sportchefen avgår självmant har större ”krav” på nästkommande säsong än en 10:e plats så blir det lite Kalle Anka faktiskt.

Att tro att man efter en sådan säsong ska komma topp6 är helt enkelt inte realistiskt och får ett löjets skimmer. ”Jag kräver semifinal, det är mina krav på Brynäs”…

Däremot skulle ju så klart laget tagit ytterligare kliv denna säsong, men det kommer ju inte hända. Det vet vi nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: På nått sätt så kan man vara nöjt med en tiondeplats även om man har högre förväntningar.. Det går ju liksom inte att få från helvetet till himlen på en säsong utan man måste se det hela i ett längre perspektiv.
För min del så var jag relativt nöjd med en tiondeplats förra säsongen men långsiktigt så vill jag ju ha me. Däremot så vill man ju se att vi från kvalåret tar steg i rätt riktning varje säsong med den nya tränaren och den nya ledningen.
Att det nu blev ett (eller flera) steg tillbaka efter tiondeplatsen är inte acceptabelt för fem öre och vi kan inte ens skylla på skador.
Jag skulle säga att det är ställt utom alla tvivel nu att framförallt rekryteringsprocessen av spelare måste ses över, Alcén (om han nu blir kvar behöver hjälp för detta håller ju inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: tillägg: enligt många Ankeborgare här har vi tex haft en lönebudget som har varit markant högre i ligan än tabellplaceringen.
Kommentera